News

 Stillingsbeskrivelse: Som Head of Technical Unit vil du være sentral i selskapets fremtidige teknologiske utvikling. Du vil lede selskapets tekniske avdeling, ha personalansvar og inngå i selskapets ledergruppe. 

Som Head of Technical Unit forstår du også kundesiden av produktutvikling og kan oversette denne forståelsen til kode. Du vil ha det overordnede faglige ansvar for prosjektering og produksjon i divisjonen.

Anzyz har i dag kontor i Grimstad, Oslo, Stockholm og Brussel. Vi ønsker fortrinnsvis at vedkommende kan jobbe i Grimstad. Stillingen som Head of Technical Unit er en 100% fast stilling.

Ansvarsområdet:

·       Sikring, drift og videre utvikling av Anzyz sine tekniske systemer, samt utvikling av nye produkter/systemer. Våre systemer består i dag hovedsakelig av et Python API og et AngularJS frontend dashboard, som begge kjøres med Docker RTE i et Kubernetes Cluster. Det hele hostes på MS Azure. 

·       Teknisk gjennomføring og kvalitetssikring av Anzyz sine prosjekt både internt i selskapet og eksternt i forhold til kunder og samarbeidspartnere.  

·       Fungere som Full Stack utvikler. 

·       Personalansvar for teknisk avdeling.

Personlige egenskaper:

·       Vi ønsker noen som er utadvendt og engasjert.

·       Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner.

·       Initiativrik, ansvarsbevisst og serviceinnstilt. 

·       Prosessorientert og med god gjennomføringsevne.

·       Noe reising må påregnes.

 

Krav til utdannelse og erfaring:

·       Relevant høyere utdannelse fra Universitet/Høyskole.

·       Relevant arbeidserfaring.

·       Solid innsikt i/erfaring med Python og være komfortabel med pull-request basert arbeidsflyt og koderevisjon.

·       Kjennskap til Backend utvikling/ Frontend utvikling/ Systemarkitektur/ Sikkerhet/ Maskinlæring/ Devops / Continuous integration 

·       Teamledererfaring er en fordel.

·       Gode engelskkunnskaper er en forutsetning.

 

Vi tilbyr: Stillingen som Head of Technical Unit i Anzyz gir deg anledning til å være med på å utvikle fremtidsrettet teknologi, innenfor et område i stadig utvikling. Vi tilbyr en jobbhverdag preget av mulighet for både faglig- og personlig utvikling, i et miljø med høyt tempo, spennende utfordringer og stor grad av fleksibilitet.

 

Skriftlig søknad/ eventuelle spørsmål sendes Ingeborg Frøysnes: ingeborg@anzyz.com

Want to join our team? We're hiring!

Anzyz Technologies er et AI selskap som leverer nyskapende og fremtidsrettet teknologi innenfor en rekke ulike områder. Vår tekniske avdeling utgjør selve kjernen i selskapet og vi søker en som kan lede vårt team av teknikere i Grimstad.

Back to news
© Copyright 2018. www.anzyz.com