News

Stillingsbeskrivelse: 

Som Head of Technical Unit vil du være sentral i selskapets fremtidige teknologiske utvikling. Du vil lede selskapets tekniske avdeling, ha personalansvar og inngå i selskapets ledergruppe. Du vil ha det overordnede faglige ansvar for prosjektering og produksjon i divisjonen. Samtidig vil vedkommende være en sterk kommersiell bidragsyter overfor leverandører, kunder og relevante myndigheter. Anzyz har i dag kontor i Grimstad, Oslo, Stockholm og Brussel. Vi ønsker fortrinnsvis at vedkommende kan jobbe med base i Grimstad. Stillingen som Head of Technical Unit er en 100% fast stilling.

Ansvarsområdet:

Sikring, drift og videre utvikling av Anzyz sine tekniske systemer, samt utvikling av nye produkter/systemer. Våre systemer består i dag hovedsakelig av et Python API og et AngularJS frontend dashboard, som begge kjøres med Docker RTE i et Kubernetes Cluster. Det hele hostes på MS Azure.

Teknisk gjennomføring og kvalitetssikring av Anzyz sine prosjekt både internt i selskapet og eksternt i forhold til kunder og samarbeidspartnere.

Fungere som Full Stack utvikler.

Personalansvar for teknisk avdeling.

Personlige egenskaper:

Vi ønsker noen som er utadvendt og engasjert. 

Du må ha god forretningsforståelse og kommersiell legning. 

Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner. 

Initiativrik og ansvarsbevisst.

Prosessorientert og med god gjennomføringsevne. 

Noe reising må påregnes.

Krav til utdannelse og erfaring:

Du må ha relevant høyere utdannelse fra Universitet/Høyskole.

Du må ha minst 5 års relevant arbeidserfaring.

Du må ha solid innsikt i/erfaring med Python og være komfortabel med pull-request basert arbeidsflyt og koderevisjon.

Du må ha kjennskap til Backend utvikling/ Frontend utvikling/ Systemarkitektur/ Sikkerhet/ Maskinlæring/ Devops / Continuous integration

Prosjektledererfaring er en fordel.

Erfaring med salg er en fordel.

Gode engelskkunnskaper er en forutsetning.

Vi tilbyr: 

Stillingen som Head of Technical Unit i Anzyz gir deg anledning til å være med på å utvikle fremtidsrettet teknologi, innenfor et område i stadig utvikling. Vi tilbyr en jobbhverdag preget av mulighet for både faglig- og personlig utvikling, i et miljø med høyt tempo og spennende utfordringer.

Skriftlig søknad/ eventuelle spørsmål sendes Ingeborg Frøysnes: ingeborg@anzyz.com

We're hiring!

Anzyz Technologies er et AI selskap som leverer nyskapende og fremtidsrettet teknologi innenfor en rekke ulike områder. Vår tekniske avdeling utgjør selve kjernen i selskapet og vi søker en som kan lede vårt team av teknikere i Grimstad.

Back to news
© Copyright 2018. www.anzyz.com