Anzyz

Post150822

Anzyz Technologies sikret NOK 40 mill i overtegnet emisjon!

Anzyz Technologies sikret NOK 40 mill i overtegnet emisjon!
 
Emisjonen ble overtegnet med 40%, totalt NOK 57 mill kroner. – Dette ble et godt resultat for Anzyz, sier styreleder Harald Furre, og fortsetter: – Det er vanskelige tider og ikke alle selskaper som skal ut og hente kapital, klarer dette. At vi ble overtegnet, noteres som et stort pluss.
 
Anzyz har meldt om flere kontrakter i vår. Det gjelder innen legal, helse og etterretning.
 
«Vi noterer interesse for teknologien vår fra flere aktører, så høsten blir spennende, sier Furre.»
 
Alle styremedlemmene samt selskapets CEO tegnet seg i emisjonen hvor en vesentlig andel av den innhentede kapitalen kom fra nye aksjonærer. Jakob Hatteland AS, Asteroidebakken ved Stensrud familien, Hodne Invest AS og Maximus Trust ved Peter Sondergaard Jensen, for å nevne noen av de nye større aksjonærene i emisjonen.
 
CEO i Anzyz Kristian Hernes er også godt fornøyd med resultatet av emisjonsinnhentingen, og setter stor pris på den videre investeringen og troen på Anzyz teknologien fra både eksisterende og nye aksjonærer.
 
«Fokus for 2022 er å skalere selskapets ressurser for å imøtekomme en økt etterspørsel hos kundene våre. Primært vil satsingen være innen utvikling og salg, hvor ansettelse av selskapets første CTO er prioritert. Vi opplevde stor interesse for stillingen som allerede er besatt av Mr Sundara Rajan Subramoniam som har over 30 års erfaring i teknologiselskaper og startups, inkludert GE, Oracle, Capgemini, UMS, StormGeo og AdminControl. Sundara er allerede på plass i Grimstad og er godt i gang med jobben av å sette seg inn i selskapets teknologiske satsning, sier en fornøyd Kristian Hernes.»

Explore more